31.1.14

Træn med mig - Råd & app's

Hej tøser!
Så er det endelig blevet weekend, efter en uge som har bestået af terminsprøver i skolen. Det er så lækkert, at de endelig er overstået! Ej, jeg må indrømme at det var godt nok at prøve, så vi kan se, hvordan det bliver til foråret. Så hele ugen har jeg haft fri kl. 11.45 - kunne jeg godt vænne mig til, hihi.

Nå, men jeg tænkte at jeg ville lave et trænings indlæg, da det er ekstremt længe siden, at jeg har gjort det, og har også selv haft brug for lidt motivation igen, da jeg er faldet lidt af på den pga. al' forbedredelsen til afgangsprøverne osv.. Der er jo pludselig mange ting der skal forbedredes, når man skal til at afslutte folkeskolen til sommer, så det med at finde tiden til de forskellige ting har været ekstremt svært, da jeg prioriterer min skole, mit arbejde, familien osv. mere. Men tro mig, jeg har ikke glemt jer, & jeg er også i gang med at forbedrede en masse indlæg til jer! :-)

 Efter to uger med lidt on & off træning, er jeg nu for alvor gået i gang igen! Jeg hentede for nogle måneder siden nogle skide lækre trænings app's, som jeg vil vende tilbage til i slutningen af indlægget, og sætte nogle billeder ind af dem, så i nemt kan finde dem i appstore!

Jeg købte mig to håndvægte her for en måned siden, som jeg virkelig har benyttet mig godt af. De er kun på 1,5 kg, men jeg bruger dem os mest kun til, når jeg laver squats for at få lidt vægt på. - Man kan jo altid udvide, & man skal altid starte i det små! Men kan kærligt anbefale at få anskaffet sådan nogle håndvægte, hvis man træner squats, da det er super lækkert pludselig at få lidt vægt på, når man laver dem, og generelt bare til andre øvelser.

Jeg er også begyndt at fokusere ekstremt meget på, hvad jeg indtager, & til jer der følger mig på instagram vil vide, at jeg laver utroligt tit smoothies, hihi. Men sådan en smoothie mætter faktisk mere, end hvad man lige tror. - Afhænger selvfølgelig af hvad man putter i den. Jeg vil på et tidpunkt også lave et indlæg eller to om de smoothies opskrifter jeg benytter mig af, og som mætter på en utroligt lækker måde.

Hvis i har en periode, ligesom mig, hvor jeres motivation også bare er helt i bund, så har jeg nogle gode råd til en nem måde at forbrænde kalorierne på:

Hold dig fra nødderne: Selvom nødder indeholder sund fedt, er de utrolig rige på kalorier, så hold dig fra skålen med nødder. Faktisk har tre håndfulde nødder 525 kalorier i sig!
Væk fra fjernsynet når du spiser: Ifølge en amerikansk undersøgelse, der er blevet foretaget af nogle forskere på University of Massachussetts, indtager du i gennemsnit 288 kalorier mere, hvis du spiser, mens du ser fjernsyn.

Tab dig, når du snakker i telefon: Er du den rastløse type, taber du dig mere. Man kan faktisk forbrænde helt op til 350 kalorier på en dag, blot ved at sidde og ryste foden. Gå også lidt rundt, imens du snakker  i mobiltelefon, og sid og lyt til musik, mens du danser en diskret dans med fødderne under bordet.


Som i kan se på det første billede, så træner jeg 5 min. arme, 5 min. kredsløb, 5 min. lår/bagdal & 8 min. mave. & det gør jeg hver anden til hver tredje dag. Altså 23 minutters styrketræning, hvorefter jeg noglegange efter cykler, løber eller går en tur. Som jeg nævnte tidligere, så har jeg hentet mig nogle utroligt lækre app's til min iphone, & det er også dem jeg benytter mig af, når jeg træner. I de forskellige app's bliver der vist små videoer af de øvelser, man skal lave, samt kan man selv bestemme om man vil træne i 5, 8 eller 10 minutter. I den på 5 minutter er der 10 forskellige øvelser, som hver varer 30 sek. - Meget hårdere end hvad det lige lyder af! Kan kun anbefale at hente dem, hvis man står & mangler trænings app's. De ser således ud, når i henter dem i appstore. Det skal lige siges, at de alle er gratisse, men hvis man ønsker flere øvelser, så koster det dog penge.

Held & lykke sweeties, god weekend


3 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg! Gode råd du kommer og gode apps :) Jeg bruger dem selv :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hold da op en flot krop Michelle! Misundelse herfra :o

  Knus <3

  SvarSlet