3.12.13

Julekalender - 3. December

Så er det blevet tredje december, wehu! Kun 21 dage tilbage, syg hovedregning! - Så forstår man jo slet ikke, at jeg "kun" får 7 i matematik, haha! Følger i så med i de forskellige julekalendere? Det gør jeg skam, hihi! Man bliver virkelig aldrig for gammel til at se julekalender med sine forældre, det hører altså bare julen til!

Udover det, så er dagens emne "juletraditioner". Her i julen har min familie & mig små juletraditioner, som foreksempel er, at vi sætter juletræet ind i stuen d. 22 & pynter det d. 23. En anden juletradition vi har i min familie, er at vi hvert år bager julekager, havregrynskugler m.m. Altså små hyggelige traditioner som går igen hvert år, & jeg synes virkelig at det er smadder hyggeligt! Det er også en af grundende til, at jeg glæder mig sådan til december måned, pga. alle de små detaljer & traditioner den indeholder. Det er i mine øjne det, der er med til at gøre det til årets bedste måned, helt klart! Har i også juletraditioner som går igen hvert år? -  Hvis ja, hvilke? Hav en skøn aften, sweeties

7 kommentarer:

 1. Lyder bare SÅ hyggeligt og man kan virkelig ikke blive for gammel til julekalender!!
  Glæder mig vildt meget til den 23. hvor vi, i min familie, altid der 'Alene hjemme'!

  sisepuedee.blogspot.dk
  Milla

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det virkelig også! & lige præcis, hihi!
   Gud, det havde jeg helt glemt, det gør vi faktisk også! :o)

   God weekend, knus ♥

   Slet
 2. Ja, jeg elsker juletraditioner!
  Ser også altid julekalender, hvilken er din yndlings?
  Vi køber også altid juletræ d. 22 og d. 23 kommer mine storebrødre og så pynter vi det hele familien sammen, hihi :)

  kram
  http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Min yndlings julekalender er & vil nok altid være Nissernes ø, Nissebanden på Grøndland & The julekalender, hihi! Tror os at den hed Krummernes jul, den der var i 2003, eller sådan noget i den stil :o)
   Årh, det lyder skam hyggeligt!

   God weekend, knus ♥

   Slet