2.11.13

Glad i maven ♥

Hej sweeties!
Så er det endnu engang blevet weekend, jeg synes godt nok at tiden flyver afsted nu! Til jer der udnyttede, at det var J-dag i går, havde i en god aften? :-) I denne weekend er jeg hjælper til squash-turnering her i Silkeborg, da der er JGP. Det er også derfor, at der er en smule stille på bloggen. Men jeg tænkte, at jeg ville give jer nogle tips til en flad mave, eller i hvert fald tips til at gøre din mave glad, hihi 


  Drik masser af vand 
Er der noget din krop har godt af, så er det masser af vand. Vand holder både din mave sund og er med til at fremme fordøjelsen.

♥ Dans dig til en flad mave
Lyder det ikke fantastisk, at man kan lave noget sjovt samtidig med at ens mave bliver flad? 
Du kan nemlig danse dig til en flad mavse, for når du danser så bevæger du både hofter og overkrop på en anderledes måde, end hvad du plejer.

♥ En god nattesøvn
Det med en god nattesøvn er faktisk utroligt vigtigt, hvis du vil vejen frem til en flad/glad mave. 
Der er nemlig undersøgelser der viser, at mennesker der ikke sover nok ophober mere fedt omkring sin mave. Så en god nattesøvn er altså rigtig vigtig!

♥ Spis sundt
Den havde alle vidst nok gættet, ville komme.
Vejen til en flad/glad mave er selvfølgelig også via. ens kost. Det er virkelig vigtigt at det man indtager kommer i fokus og at man spiser med omtanke. Selvfølgelig skal der også være plads til at forkæle sin søde tand, men det behøver skam ikke være hver dag.

♥ Fokus på din motivation
En vigtig del er selvfølgelig også, at man har motivationen til det. For hvis man ikke har det, kan det godt blive lidt haltende og at træningen bare er en ting der skal overståes - og sådan skal det jo ikke være! I følge mig er træning en ting på dagen man skal glæde sig til. Selvfølgelig kan det være ekstremt hårdt, men er det ikke det fede ved træning? - Vide at man selv og ikke mindst ens mave bliver super glad efter sådan en omgang træning.

♥ Vær aktiv
Det at være aktiv behøver skam ikke kun at være via. en løbetur.
Hop op på cyklen, eller hiv din familie med ud på en hyggelig gåtur i skoven med hunden - nemmere bliver det altså ikke! Man kan sagtens være glad og grine imens man forbrænder en masse kalorier. 

♥ Vær god ved dig selv
Selvfølgelig skal man spise sundt, være aktiv osv. Men det vigtigste er, at man er god ved sig selv. Man skal gøre tingene i eget tempo og smide vægten fuldstændigt væk. Glem alt om vægten og bare nyd at du er aktiv og glad. Forkæl dig selv med nogle søde sager engang imellem, for det fortjener både du og din mave også. Det vil jeg mene er vejen til at blive glad i maven 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det er jeg skam glad for, at du synes! ♥

   God uge, knus ♥

   Slet
 2. godt indlæg, gode råd! <33333
  Hav en dejlig dag!
  knus

  http://every-part.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde ♥

   Hav en rigtig skøn uge, knus ♥

   Slet
 3. Det var da et rigtig dejligt indlæg og nogle gode råd.. Elsker indlæg om kost, motion og kroppen, det er virkelig inspirerende :)

  Knus Julia <3
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor dejligt at læse! Er jeg simpelthen så glad for! :-)

   Hav en god uge Julia, knus ♥

   Slet