29.11.13

Fredag

Hey sweeties!
Endelig fredag igen & nu er det snart 1. december, hvor flyver tiden altså bare afsted!
Jeg har fået en super skøn start på weekenden! - Lagde ud med sportsdag på min skole for 7, 8 & 9 årgang, hvor vi skulle dyste i forskellige sportsgrene samt cheerleading dans. Min klasse vandt hele skidtet; bedste udklædning, cheerleading & den bedste klasse for fairplay, opbakning osv. så det var jo en helt fantastisk afslutning på min skole, da det jo er sidste år, at vi skulle gøre det. Min klasse var klædt ud som hula-folk, hvilket var helt ekstremt sjovt!
 Efter denne kæmpe sejr kunne jeg så starte weekenden med et smil, men det stopper slet ikke der! Da min mor kom hjem tog vi ind for at shoppe lidt, & for at kunne få købt de sidste julegaver ind - & lidt forkælelse skulle der også være plads til (elsker når mine forældre lige har fået løn, hihi) Jeg fik foræret to fine kjoler & en halskæde af min mor, som der kommer billeder op af på bloggen i morgen! - Vil da godt lige afsløre, at jeg har vist billeder af begge kjoler på bloggen før. Håber i får en fantastisk dejlig weekend, hvad skal i lave?

6 kommentarer:

 1. Lyder da som en fantasisk dag! <3
  Jeg har lige et lidt random spørgsmål: Har i droppet det der 'Ugens Challenge'? Jeg kunne ret godt lide det. :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt bestemt også! ♥
   Nej, det har vi skam ikke droppet! Der har dog været opstået et lille problem, da Anne's computer var gået i stykker, så hun havde ikke mulighed for at kunne blogge. Derudover så har jeg haft problemer med mit kamera, så det har været en smule problematisk!
   - Men det er skam ikke blevet droppet, men jeg kan ikke love, at det kommer hver uge, men vi vil gøre vores bedste for, at det gør! :-)

   Knus ♥

   Slet
 2. Lyder som en rigtig dejlig dag. Glæder mig til at se kjolerne! <3

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan du tro, at det var! Lyder skønt, indlægget er på bloggen nu ♥

   God weekend, knus ♥

   Slet
 3. Jeg er nødt til at sige, hold kæft hvor er din header fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor er du bare sød! Tusinde mange tak, virkelig! ♥

   God weekend, knus ♥

   Slet