27.10.13

With a pencil in my hand again

Hey sweeties!
En af mine interesser/hobbyer er at tegne & male. Efter en længere tids pause hvor jeg har haft lagt blyanten & penslen på hylden, hev jeg min blyant frem i dag. Når jeg tegner, føler jeg, at jeg kan få lov til at udtrykke mine følelser & kreativitet på den måde. Jeg har altid været ekstremt glad for at tegne, & jeg tegner alt mellem himmel & jord. Da jeg var færdig med denne tegning, sendte jeg et billede af den til min kære store søster, hvor hun efter spurgte mig, om jeg ikke ville tegne hendes næste tatovering. Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev rørt lige på stedet, da jeg læste den besked fra hende. Bare tanken om, at hun vil have lavet noget permanent på sin krop, som er lavet af mig, er jeg virkelig beæret over! Jeg takkede selvfølgelig ja til det, så nu må vi se, om jeg kan leve op til hendes forventninger. Jeg er i hvert fald meget stolt & beæret over den mulighed, jeg har fået! Der vil helt sikkert komme flere indlæg om det, hvis det skaber interesse :-) Hav en fantastisk dejlig søndag
  

14 kommentarer:

 1. Wow! Du er virkelig dygtig! :)
  https://plus.google.com/113398095211665842399/posts
  http://www.cecilie-bruun.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusinde tak Cecilie! :-)

   Hav en god søndag, knus ♥

   Slet
 2. Svar
  1. Ih, tusinde tak søde Mia! ♥

   Hav en dejlig søndag, knus ♥

   Slet
 3. Cool du er begyndt at tegne igen, er også selv helt vild med at tegne, se evt de tegninger jeg har på min blog, hvis du har lyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig os glad for, at jeg valgte at tage blyanten frem igen! :-) Lyder super fedt, kigger selvfølgelig forbi! :-)

   Knus ♥

   Slet
 4. Hvor er du dygtig :-)

  www.kunsanne.blogspot,dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusinde tak Sanne! :-)

   Hav en god aften, knus ♥

   Slet
 5. Du er virkelig god!! Bliv ved med at tegne <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusinde tak søde Anna! Jeg er skam helt sikker på, at jeg bliver ved med at tegne, hihi :-)

   Fortsat god aften, knus ♥

   Slet
 6. Wauw, hvor er du god til at tegne!
  God dag :)
  www.mit-paradis.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusinde tak! :-)
   Du må også have en rigtig skøn dag <3

   Knus ♥

   Slet
 7. Hvor er du bare god til at tegne. Er også selv kreativ, men dog ikke så meget da jeg jo snart er færdig på HHX og har en masse afleveringer og lektier fo søde :(
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde! Årh for pokker, det er forståeligt! - Har heller ikke haft tiden til det før nu pga. lektier & afleveringer, så det er lige med at finde en balance på det hele!

   Hav en dejlig dag søde ♥

   Slet