21.9.13

My heart is broken


Så i går efter skole, havde jeg planlagt at skulle holde noget 'hyggedruk'saften' hjemme ved en fra min årgang sammen med nogle venner. Vi havde det pisse hyggeligt, og på trods af min mindre forstuvning jeg har i min højre fod, fik jeg da stadig en sving om eller to. (Dog kun ved at danse med mit venstre ben, ret problematisk & kan ikke anbefales) Da klokken var lidt i tre om natten skete det mest forfærdelige der kunne ske; min baby's skærm blev "smadret"! En kniv gik lige igennem mit hjerte, da jeg løftede min iphone op fra gulvet, og så hvilke skader gulvet havde givet den. Det der egentlig skete var, at vi sad på gulvet og snakkede, jeg havde min mobil på min sovepose, og pludselig trillede den ned på gulvet, da jeg rykkede mit ben. Var virkelig overrasket, har tabt min mobil fra højere højde før uden nogen skade, men når man så pludselig taber den ca. 7 cm fra gulvet, så går det altså åbenbart grueligt galt. I hvert fald; my heart is broken! Har i prøvet at smadre jeres mobil's skærm? 

10 kommentarer:

 1. Min er også smardet, den lå nede ien pose også var jeg så dum at smide en mønt ned som så ødelagde den.

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, de to ting er da også bare en ekstremt dårlig kombination!

   Knus ♥

   Slet
 2. ((( pity!

  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

  SvarSlet
 3. Det er grunden til at jeg ikke har en iphone.

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De går også bare ekstremt nemt i stykker, desværre! Men en lækker telefon, det er det!

   Knus ♥

   Slet
 4. Åhh kender følelsen søde! Jeg fik heldigvis en helt ny, da min var total smadret!
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig forfærdeligt, øv også! Årh, gælder ens garanti også på skærmen søde? :o)

   Knus ♥

   Slet
 5. Både skærmen og glasset bag på min iPhone er i stykker. Så længe den virker gider jeg ikke betale for at få den lavet. Har til gengæld overvejet iPhone 5c. Der skulle være plastic på den, ergo går den vel ikke så nemt i stykker - lige en telefon for mig ;)
  http://www.cecilie-bruun.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er så skide ærgerligt! Har det fuldstændigt på samme måde! Ej hvor sjovt, har også overvejet at få anskaffet mig en iPhone 5c i stedet! :-)

   God søndag, knus ♥

   Slet