11.8.13

Klar parat - skolestart!

Godmorgen tøser, så hedder det skam første skoledag i morgen & for nogen allerede i dag. For mit vedkommende er jeg mere end klar til at komme i skole; se mine venner, lave "ballade" & bare sparke max røv i mit sidste år i folkeskolen! Tiden er virkelig fløjet afsted, om et lille år er det mig der skal ankomme i en gulv lang kjole til Galla på min skole, & mig der skal til mine afgangsprøver. Hvor pokker er tiden dog blevet af? Det spørgsmål stiller jeg mig selv hele tiden, men må vel bare indse, that's life. Det eneste jeg ik' glæder mig til, er at skal så tidligt op igen, have tøjkriser stort set hver dag, komme sent hjem & have matematik, haha. Anyways, til alle jer der skal til at på efterskole; jeg håber at i får det bedste år nogensinde med de bedste minder & oplevelser, som i kan tage med hjem i kufferten! & til alle jer andre; hav en fantastisk første skoledag & et dejligt år! Er i klar til at tage i skole igen? :-) 

11 kommentarer:

 1. Du må endelig nyde folkeskolen mens du har det, før du ved af det er det væk, og det er altså en utrolig mærkelig følelse.

  Tag gerne et kig forbi,
  goneinafield.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, at jeg gør! Har det allerede helt mærkeligt med, at jeg går i den ældste klasse på skolen, & at det er min tur til at tage 'afsked' næste gang. Det bliver så ekstremt mærkeligt! :o)

   Det vil jeg gøre :-)
   Knus ♥

   Slet
 2. Kigger du egentlig Marika og Ida's blog, hvis du kender dem? Så bare lige du også er begyndt at se Lost, og det var Marika tilfældigvis også, så kunne det være du havde det fra hende :)

  God blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender den godt, ja, "kender" os Marika i virkeligheden. Har os været inde på deres blog før, men ikke for nyligt. Er begyndt at se Lost, fordi min store søster er helt "besat" af det, haha! :-)

   Tak skal du have :)

   Knus ♥

   Slet
 3. Jeg starter først på torsdag! yey! men det er gymnasiet og er vildt nervøs :(

  Knus Mia<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldige dig! Så for pokker, kan jeg virkelig godt forstå! Skal nok krydse mine fingre for dig! <3

   Knus ♥

   Slet
 4. Ja true. Men det bliver godt at kommet tilbage igen :-)
  - Jeg starter først på onsdag!
  Tak for din kommentar.

  Kig gerne forbi igen:
  Http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor snyd, håber du har haft en rigtig dejlig første skole dag! :-)

   Knus ♥

   Slet
 5. Omg jeg elsker dig HAha.... Du minder mig sku lidt om migselv... Lol :3 Be MY FRIEND? Haha awesome blog xx

  Knus www.freddiethecat09.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor er du bare sød, tusinde tak! :')

   Knus ♥

   Slet
 6. Vildt sød video! :'))
  Folkeskolen føles så langt væk nu.. Du må have held og lykke med sidste år der! Det skal nok blive det allerbedste år af din folkeskoletid<3
  Knuuuuuuss:**

  SvarSlet