26.7.13

Relax baby

(Iphone pictures)

Så er layoutet & den nye header færdigt - hvad synes i om det? :-) I nuet ligger jeg & daser ude i vores 'pool' med nogle blade & musik i baggrunden, i håb om at jeg kan nå et få lidt sol, & ellers bare dovne den max af. Resten af dagen vil bestå af afslapning indtil i aften, hvor jeg vil ud at løbe en tur. Lige pt. venter jeg altid med at løbe til om aftenen, da det ellers er for varmt at løbe i. Hvad skal i lave resten af dagen? ♥ 

16 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud! <3

  http://hannahfaurschouandersen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det helt bestemt også! Ekstremt afslappende i hvert fald :) ♥

   Hav en fortsat god dag ♥

   Slet
 2. Ej hvor ser det lækkert ud!!
  Super din header, jeg ville ønske at jeg kunne finde ud af sådan noget ;-)

  http://fitidanow.blogspot.dk/?m=1

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det skam også! :-)
   Hvor er du bare sød! :)

   Hav en god aften dag ♥

   Slet
 3. I'm lovin' it!

  xx,
  hejdi-s.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, hvor er du sød!

   Hav en lækker aften ♥

   Slet
 4. Siger det igen - flot layout!

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare for sød! Tusinde tak :)

   Hav en rigtig god dag ♥

   Slet
 5. Jeg synes virkelig at det er blevet så flot! Har også selv prøvet at få mine billeders indlæg på min blog til at blive den størrelse, men har aldrig kunnet finde ud af det! :( hvis du måske lige hurtigt ville skrive hvad du har gjort ville det gøre mig glad! :)

  Men ellers må du jo have en fortsat god sommerferie, søde! OG så synes jeg også at det er sejt at du kan få dig selv til at løbe hver aften!!

  Knus Aida <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Aida, det er jeg virkelig glad for, at du synes!
   Når du er inde & skrive dit indlæg, så klikker du på billedet & trykker på 'ekstra stor' knappen, så bliver det den størrelse, som ses på min blog.
   Håber det kunne hjælpe :-)

   Du må også have en fortsat god sommerferie! ♥ Hihi, hvor er du bare sød! Det er os lidt hårdt til tider, men har altid den bedste følelse efter!

   Hav en god dag ♥

   Slet
 6. Hihi, mange 1000 tak!! Er utroligt glad for at du gad og hjælpe!! Så må jeg jo lige prøve det! ;)

  Og kender også den følelse efter at man har trænet! Man føler sig virkelig bare tusinde gange bedre indeni! Jeg har dog bare meget svært ved at starte ;)

  Igen tak for det hurtige svar!

  Knus Aida <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det manglede da bare! Jeg vil altid hjælpe, så godt jeg kan! :)

   Lige præcis, man har det virkelig godt & føler sig helt sund, haha! Har tidligere lavet et indlæg (kost & motion) som du skal være meget velkommen til at læse - det er et indlæg med min kost & hvordan jeg træner, samt hvor jeg får min inspiration fra :-) - http://giveyourdaycolors.blogspot.dk/2013/07/kost-motion.html

   Det var skam så lidt!

   Knus ♥

   Slet
  2. jamen tror da lige at jeg vi tage et lille kig på dit kost og motion indlæg, så! - og forhåbentlig blive mere sund ;)

   OG virkelig meget undskyld for alle mine spørgsmål, men jeg vil lige vide en sidste ting! Hvordan fjerner man den der ramme om sine billeder?? Du kan evt. gå ind på min blog hvis du ikke ved hvad jeg mener, men jeg har sådan en hvid ramme rundt om mine billeder <3

   Knus Aida

   Slet
  3. Hihi, kan i hvert fald anbefale det, så du måske kan få et større overblik over hvordan jeg gør. :)

   Du skal slet ik' undskylde, jeg vil hellere end gerne hjælpe!
   For at fjerne rammerne om billederne, skal du gå ind i skabelon & tilføje et CSS, hvor du skal kopiere denne kode & sætte den ind:
   .post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img, .BlogList .item-thumbnail img { padding: none !important; border: none !important; background: none !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; }

   - Så burde rammerne meget gerne fjernes <3

   Slet
 7. Sidder du nu i den store lyserøde badering igen? :D - hvor er det skøønt!<3 Jeg elsker at være hjemme i varmen igen! Hold nu op hvor er det pisse rart - for vejret var jo mildt talt herre ringe på Færøerne. :b

  http://resofikka.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, at jeg gør! :D - Det er super lækkert! ♥ Det kan jeg da godt forstå! :o) Træls at være væk hjemmefra, også er vejret dårligt, skide øv! - I sær når Danmark's dårlige vejr endelig er ved at vende sig til noget godt! :)

   Slet