1.3.13

Who am i?


Jeg er en 14årig pige, som går i 8. klasse på en folkeskole i Midtjylland.
Jeg har valgt at lave den her blog, fordi jeg interesserer mig for mode, make-up & livsstil.
I denne blog vil jeg blogge om tøj, make-up, min ”kreative side” - som indeholder forskellige ting som jeg interesserer mig for at lave, samt vil jeg poste outfits of the day & meget mere.
Det vil sige, at jeg ikke har ét bestemt tema i denne blog, men mange forskellige temaer/emner dog alting har noget at gøre med noget, som jeg kan lide & som interesserer mig.
Min drøm når jeg bliver voksen, er enten at blive make-up artist, indretningsarkitekt eller kok. - De tre ting er noget, som jeg virkelig går op i at lave, og er noget som jeg finder interessant. Når jeg bliver voksen, ( eller i hvert fald ældre ) vil jeg også rigtig gerne var natur-fotograf i min fritid, da jeg elsker at fotografere, for det inspirerer min hverdag, & inspirerer mig meget når jeg maler eller tegner.
Grunden til at bloggen hedder ”Give your day colors”, er fordi, at jeg selv går meget op i, at der er mange farver omkring mig, forstået på den måde, at jeg elsker farver, og at farver er den måde, som jeg udtrykker min kreativitet på blandet andet når jeg maler eller tegner, tager billeder, sætter tøj sammen & laver make-up looks.
Jeg vil blogge så ofte jeg kan, og der vil i hvert fald komme et indlæg op hver dag.
Håber i fik et lille indblik over hvem jeg er som person. - I skal være meget velkommen til at stille spørgsmål! :-)

- Michele Eckert.
Det er så mig :')


1 kommentar:

  1. Gud hvor er du smuk! Og hvis du kan lide indretning mode og at tegne og male og fotografere er du fuldstændig ligesom mig fun :-D

    SvarSlet