18.12.13

Update

Hej sweeties!
Tænkte at det var tid til en lille update, så det får i dag lige, hihi. - Beklager det lange indlæg, håber i overlever!
I sidste uge havde vi projektuge, & i dag var det tid til at skulle fremlægge. Det her var vores første prøve, som kommer til at stå på vores afgangsbevis, så der var selvfølgelig en smule pres på i mit hoved. (& selvfølgelig også de andres) Normalt elsker jeg projektuger, men denne gang var det dog noget anderledes. Denne gang ville jeg give mig 100%, så jeg har hele ugen stresset rundt som bare pokker. & det var selvfølgelig også grundet at min computer valgte at brænde sammen i sidste uge.

Nok om det, i går aftes var jeg skide nervøs for fremlæggelsen, & det endte så ud i at jeg begyndte at få hovedpine, pokkers! Udover det, så da jeg vågnede i morges var hovedpinen ikke forsvundet endnu, så jeg begyndte at gå temmelig i panik. Men jeg tænkte, at jeg nok skulle klare den alligevel, en smule (meget) hovedpine skulle ikke gå hen og ødelægge min fremlæggelse! Da jeg så sad i bussen på vej til skole, begyndte jeg pludselig også at få kvalme! & de eneste to ting jeg tænkte var: "Åh gud Michelle, du har bare gennemføre den satans fremlæggelse, som du har arbejdet så hårdt for" & "Michelle, du har bare IKKE at kaste op i denne her bus!" Så der sad jeg, nervøs over fremlæggelsen, med hovedpine & kvalme, kunne det overhovedet gå mere galt? Jeg tænkte, at jeg blev nødt til at bide smerten i mig, selvom at det var virkelig svært, men jeg prøvede. - & det holdt sådan ca. indtil at jeg nåede op på skolen. Lige da jeg trådte ind ad døren på skolen, begyndte jeg (som den pivskid jeg er) at stortude fordi at jeg fik det værre & værre. Min gamle klasselærer hev mig med ind på lærerværelset & gav mig en panodil, noget koldt vand & fortalte mig at jeg overhovedet ikke skulle være nervøs, & at det hele nok skulle gå. - Lige hvad jeg havde brug for. & ligesom der gik det op for mig, at kvalmen & hovedpinen skyldtes den store nervøsitet som altid overtager min krop, når jeg skal fremlægge, desværre.

Jeg kom så ind i klassen, & skulle fremlægge som nummer tre, så jeg havde lige godt 40-50 minutter til at finde ro i mit hoved, & prøve at slappe af. Lige da jeg trådte ind ad døren, kunne min kære klasselærer Helle tydeligt se, at jeg havde det dårligt. Hun hev så fat i mig med det samme, trøstede mig & spurgte hvorfor pokker jeg ikke var blevet hjemme. Jeg forklarede hende så, at jeg skulle fremlægge i dag, & havde virkelig brug for at få det overstået. Der gik det så også op hende, at det var nerver der var i klemme, & gjorde mig usikker. Hun beroligede mig & sagde, at det hele nok skulle gå, & at jeg ikke havde noget at være nervøs for.

Det var så tid til at skulle fremlægge, & jeg havde det stadig pænt ud sagt ekstremt dårligt. Men jeg gik op, fremlagde & gjorde det bedste jeg kunne trods mine utroligt irreterende nerver. Jeg rystede dog en del under fremlæggelsen, så jeg blev på et tidspunkt mere & mere usikker på mig selv, & kludrede lidt i ordrene, men jeg kom igennem det! & jeg fik af vide af Helle at jeg leverede en pisse god fremlæggelse, pyh! Så nu skal jeg vente til på fredag, hvor jeg får min karakter for det - krydset fingre for et lækkert tal.

Efterfulgt tog jeg så hjem igen, da jeg stadig havde det virkelig dårligt, så jeg har ligget under dynen stor delen af dagen. Nu kan jeg så endelig slappe af i min krop. Jeg har det godt igen, (sådan ca.) & jeg kan roligt slappe af nu, for nu er det overstået! I morgen er det min tur til at se folks fremlæggelser, & fredag får vi ferie, så jeg er allerede gået på ferie, hihi.

I nuet spiser jeg Ben&Jerry's & slapper af med nogle afsnit af Krummernes jul. Håber i har haft en dejlig dag, & kom igennem dette indlæg, hihi. Knus herfra
♥  - Husk & deltag i min giveaway, der bliver fundet en vinder i morgen! I kan finde giveaway'en lige her

10 kommentarer:

 1. Elsker Ben & Jerry's! Kig forresten gerne forbi.

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også det bedste is man kan få! Kan du tro, at jeg vil :-)

   Glædelig jul, knus ♥

   Slet
 2. Åh, hvor var det flot du gennemførte :) Stærkt gået!
  - glæder mig til at høre, hvordan det gik :)

  Knus <3
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor er du bare sød Julia! ♥

   Glædelig jul, knus ♥

   Slet
 3. Ben & Jerrys, elsker det! Har haft en god dag, håber også du har :)
  Håber du vil skrive en kommentar tilbage: http://michellebf.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så lækkert! Dejligt at du havde en god dag, min var dog en smule anspændt :o)

   Glædelig jul, knus ♥

   Slet
 4. Bliver også mega nervøs når jeg skal fremlægge, især rigtig store fremlæggelser, så ryster jeg virkelig meget, hihi ^_^ Flot du gjorde det!

  kram
  http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, jeg hader det bare!
   Hvor er du bare sød Naomi!

   Glædelig jul, knus ♥

   Slet
 5. Hvad fremlagde du om? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aktiv dødshjælp :-)

   Glædelig jul, knus ♥

   Slet