22.9.13

Ugens challenge

Så min ugens challenge i denne uge var, at jeg skulle lave et indlæg om noget, jeg har tænk på/over på det sidste. Kunne være noget som undrer mig, går mig på eller noget som jeg bare har brug for at komme ud med. Personligt er jeg helt vild med denne challenge, da jeg virkelig har gået & undret mig over noget, dog ikke bare på det sidste, men noget som jeg har tænkt på lige siden at jeg startede med at blogge. Sandheden er nemlig, at der ikke rigtigt er nogen der ved, at jeg er blogger. Det er kun min familie, min bedsteveninde & enkelte af mine andre venner som ved, at jeg har en blog & er blogger, hvilket måske er lidt skræmmende at tænke over, da jeg har haft min blog i over et halvt år nu. Grunden til at jeg ikke rigtig har fortalt det til nogen, er at der er så mange fordomme omkring bloggere, og jeg er bange for om det vil ændre en masse i folks hoveder personligt om mig, eller noget andet. Ville bare gerne have, at det rigtige tidspunkt skulle komme til at jeg kunne fortælle folk det, men synes bare aldrig, at det tidspunkt kommer i mit hoved. Har tit skrevet en status på facebook alla; Så er jeg sgu med på moden, jeg har lavet mig en blog, tjek den ud! Problemet er bare, at jeg aldrig har kunne få mig selv til at poste det. Igen, fordommene springer op i hovedet på mig, og overtager min tankegang. Burde jeg ikke bare tage springe? Hvad synes i? - Skal jeg kaste mig ud i det? Hold øje med Anne-Sofie's blog, for at finde ud af, hvilken challenge, jeg gav hende. I kan tjekke hendes blog her 

12 kommentarer:

 1. Spring ud i det søde! Der er intet at frygte. Er sikker på, at dine venner vil elske din blog!

  Anne-Sofie
  www.life-a-life.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh søde, tusinde tak! Skal nok tage mig sammen!

   Knus ♥

   Slet
 2. Ja, der er mange fordomme om os bloggere, men ved du hvad?
  luk dem ind af det ene øre og ud af det andet. Folk er så
  triste i dagens Danmark, der skal intet til før der er fordomme.
  Spring ud i det, del din blog, med venner, veninder og andre!
  Du er god til det, og de vil gangtert kunne lide den! :-)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde mange tak Kathrine, det varmer så meget at læse, sætter virkelig pris på det! :-)

   Knus ♥

   Slet
 3. Jeg kan virkelig godt følge dig i det du føler! Jeg har det på en måde også sådan, men jeg prøver på at være helt ligeglad med det! Jeg er skide nervøs for hvad folk tænker om mig når jeg på facebook reklamere for min blog eller lignende, men det ender faktisk næsten altid med at der er nogen der roser det. Og det giver altså en fantastisk følelse i maven! Så tag springet Michelle, hvad er det værste der kan ske? De kan ikke lide din blog? Det er der jo heldigvis så mange andre der kan! :-)

  Knus - www.emma-kirstine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er skide sejt af dig, at du har delt din blog på facebook, når du i forvejen er lidt nervøs for, hvad folk tænker om dig, respekt! Hvor er du bare sød Emma, det gør mig virkelig glad at læse, og det mener jeg virkelig! Skal nok prøve og se, om jeg tør tage springet ;-)

   Knus ♥

   Slet
 4. Søde Michelle! Din blog er super fin, du skriver godt, tager flotte billeder og du er jo ikke en typisk kedelig lunken blogger. Du kan sagtens dele den og være stolt! :o))
  Jeg har ikke delt min blog endnu.. den står godt nok også ret stille lige nu, but still.. heller ikke efter jeg skrev mit indlæg om dilemmaet.. Kan du huske det? Du skrev i hvert fald en super sød kommentar♥♥.. Vi havde endda besøg af en blogger på Ranum Efterskole og hun spurgte "Er der nogle andre bloggere derude?" .. hmm ikke mig, kig ikke herover.. lalala!
  Men det er jo ikke fordi du mangler læsere ;)) selvfølgelig kunne det være rart at vise folk hvad du bruger tid på, vise din lille baby frem. :))

  Knus kram, kys møs
  resofikka.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, hvor har jeg dog bare savnet dine dejlige kommentarer!
   Tusinde tak for de søde ord Rebekka, de varmer ekstremt meget at læse! (især fordi at de kommer fra dig;-)) Årh, kan tydeligt huske det indlæg, du skrev!♥
   Haha, kunne lige så godt have været mig på det tidspunkt, virkelig!
   Endnu engang; tusinde tak søde!

   Pas godt på dig selv -
   Knus & kys herfra ♥

   Slet
 5. Du kan godt være stolt af din blog søde! <3
  Jeg håber du vil skrive et spørgsmål til min spørgsmålsrunde: http://michellebf.blogspot.dk/2013/09/sprgsmalsrunde.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh søde, tusinde tak! Du kan bestemt også være stolt af din, du gør det skide godt! <3
   Det kan du tro, at jeg vil!

   Knus ♥

   Slet
 6. Har det helt på samme måde! Men du har nu en super god blog så jeg tror ikke du har noget at frygte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget virkelig øv! Hvor er du bare sød, tusinde tak ♥

   Knus ♥

   Slet