12.7.13

Kost & motion

Hey beauties
 Som jeg skrev i det indlæg jeg lavede i går (I will fight for it) så lovede jeg, at jeg ville lave et indlæg om min træning, min inspiration (hvor jeg har den fra), & en smule om min kost. Beklager meget at dette indlæg er en smule langt, men håber, at det går! :)

Kost
Hvis vi starter med min kost, så efter jeg er begyndt at træne, så er jeg selvfølgelig også begyndt at tænke ekstremt meget på det min krop indtager. Nu skal det heller ik' lyde som om, at jeg er en totalt 'sundheds freak', for hvis man følger med i mine indlæg, så er jeg en 'typisk teenager' der har mine dage, hvor jeg dovner den max af med massere af ting til min søde tand. Men selvfølgelig så har træningen helt klart sat tankerne igang ved mig, & jeg er da helt klart begyndt at spise lidt sundere, & fravælger til tider sukker bomberne og laver en skål frugt i stedet. 

Jeg synes det er vigtigt at når man vil træne, at man kan finde ud af at variere sin kost - pakke de usunde ting lidt væk. Samtidig så synes jeg heller ik' at man skal gå så meget op i sundhed, så man helt fravælger de usunde ting, for det er jo os sundt for ens krop at få noget sukker, hvis man bare gør det på den rigtige måde, & kan styre det. 

Inspiration
Min inspiration er meget det der motiverer mig, når det gælder min træning & mine holdninger indenfor kost & motion. Min inspiration får jeg primært fra min store søster (Henriette) som virkelig er en person, der går op i sund kost & træning, & det finder jeg virkelig inspirerende på mange måder. 

Min søster & jeg har før hen været som dag & nat - for jeg har ikke altid gået så meget op i min kost & motion som nu, men pga. af hendes livsglæde & viljen til at kunne gøre hvad man vil, så har jeg virkelig fået øjnene op for at træne, for hun inspirerer mig virkelig! Jeg laver tit kost & mostions collager for at give mig selv noget inspiration, samt får jeg også motivationen af det, til at fortsætte med min træning & holde hovedet koldt, for det kan til tider være rigtig svært at overholde de mål man har.

  Træning
Det hele bunder jo i min træning, selvfølgelig er kosten også vigtig, & motivationen er helt klart vigtig, for uden den er lysten til træning der jo ikke. Som i måske har læst i mine tidligere indlæg, så løber jeg rigtig tit.

 Som jeg har skrevet før, så har jeg ingen hensigt i at tabe mig på nogen måder, men at jeg gerne vil komme i form & i sidste ende stå med en veltrænet mave. Efter at jeg er begyndt at træne, så kan jeg helt klart mærke en forskel på mig selv - har meget mere energi (har selvfølgelig også noget med kosten at gøre) & mit humør har ændret sig på det positive. Jeg har sat mig nogle mål, som jeg kæmper efter, & det synes jeg helt klart er vigtigt at man har. Jeg har ikke sat et mål til om en måned, jeg sætter mig mål fra dag til dag, da det virker mindre 'stressende' i mit hoved. 

Hvis man gerne vil starte med at træne, så synes jeg at man skal sætte sig ned & lave et skema - ligesom skrive ned hvad man gerne vil opnå ved træningen, hvordan man vil træne, hvor mange gange om dagen/ugen osv. Det gør det meget nemmere for mig at have sådan et skema hvor der foreksempel kan stå: Mandag - løb 3 km, 70 mavebøjninger & 50 squats. For når jeg har sådan et skema, så ved jeg, hvad det er jeg skal gå efter, & det hele er meget mere overskueligt, så kan klart anbefale at lave sådan et skema.

Hvis man gerne vil begynde at træne, så synes jeg helt klart, at man skal give det et skud, for man bliver ekstremt glad af det, & får den bedste følelse efter en god omgang træning!
Håber at dette indlæg kunne bruges til noget

4 kommentarer:

 1. God indstilling!

  Anne-Sofie
  www.life-a-life.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for, at du synes! :)

   Knus Michelle ♥

   Slet
 2. Du skal bestemt ikke beklage at dit indlæg er langt - det er jo herligt! Uh og den gif er vildt god :b

  Hvor er det godt at du har sådan en inspirerende storesøster! Jeg håber også at jeg kan inspirerer min søster (dog ikke med min kost og træning, men på andre punkter). ;)) Jeg synes det er så vigtigt at man støtter hinanden i familien og man har nogle at se op til... Hehe :o))

  Og det er jo fabelagtigt at træne - humøret bliver højt og man bliver bare mere frisk. Virkelig dejlig følelse.

  Så som Anne-Sofie skriver:
  GOD indstilling.

  (nu kommer der nok en masse kommentarer fra mig af - har jo ikke været inde på din blog i laaaaang tid, er glad for at komme tilbage!!)
  Knus, Rebekkkkkkkkaa<3<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Puuha, er jeg glad for, at du synes! Er altid bange for at det bliver for kedeligt, hvis mine indlæg er for lange :o) - Er også helt vild med den!

   Er virkelig også glad for, at jeg har hende! Er jeg helt sikker på, at du kommer til (hvis du ik' allerede gør, hvilket jeg er sikker på, at du gør!) Kan kun være enig med dig, det er skide vigtigt at man kan støtte hinanden i familien, & kan se op til nogle af dem. (ik' noget problem for mig, da jeg er utroligt lav, hihi;-))

   Jeg takker mange gange Rebekka!

   Dejligt at du er tilbage, har savnet dine trofaste kommentarer! <3

   Slet