24.7.13

Anmeldelse af Black mask | Dealfighter.dk


Jeg modtog i går en pakke fra Dealfighter.dk med en Black mask, som jeg har fået lov at anmelde for dem. Vil gerne lige starte med at beklage, at der ik' er nogle billeder hvor jeg har masken på, men mit kamera ville ik' rigtig samarbejde med mig.

Anyways, så afprøvede jeg denne her maske i går, jeg læste vejledningen, tog den på, & da jeg havde haft den på i en lille halv time, rev jeg den så af. Efter behandlingen var mine kinder ekstremt røde, men hele mit ansigt var blevet super blødt, & kunne allerede se, at den havde hjulet de steder jeg havde "brug" for det. Selvfølgelig så hiver den ikke bumserne af, men allerede efter første behandling, kunne man se, at den havde revet nogle af mine urenheder, døde hudceller & hudorme væk. 
Synes det er et ekstremt lækkert produkt, & det er helt klart en maske som jeg vil anbefale, da den er skide effektiv. Masken kan købes ved Dealfighter.dk, hvor man også kan finde andre super lækre produkter.
Denne her Black mask er lige nu på tilbud til kun 39,- kroner inde på deres webshop, & dette tilbud gælder i 4 dage endnu, så det er bare om at slå til! Masken kan findes lige her.

8 kommentarer:

 1. Hej jeg afholder en lille Give-away
  Håber du har lyst til at deltage.

  -http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/07/giveaway-no-1.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Kigger da lige forbi :-)

   Hav en god aften ♥

   Slet
 2. Jeg må altså prøve denne maske snart! Alle snakker bare om den og hvor god den er :o jeg køber den på hjemmesiden nuuu ;-) hvis de sender til mit land, hope so!

  Xx,
  Justanothersecretblogger.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan i hvert fald kærligt anbefale den! Den er super effektiv :-)

   God aften ♥

   Slet
 3. har masken selv og elsker den så højt! et mirakel! :)

  Knus Monique
  moniquemaries.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig et lille vidunder! :-)

   God aften ♥

   Slet
 4. Svar
  1. Den gør lidt nas at hive af, ja. - Dog er det mest ved kinderne :-)

   Knus ♥

   Slet