9.5.13

Videoer + giveaway i løbet af denne uge

Godaften søde læsere
Som jeg tidligere har nævnt, så vil jeg rigtig gerne begynde at lave videoer til bloggen - problemet er bare, at jeg for det første slet ik' har vidst, hvad jeg skulle lave videoer om, & for det andet så er jeg lidt "kamerasky", når det gælder videoer - Det hele bunder i, at efter jeg fik bøjle på sidste år, har mit selvværd været lig med nul. Men nu har jeg besluttet mig for, at det at lave videoer SKAL bare prøves, da jeg aldrig får det bedre med mig selv, hvis jeg ik' tør afprøve mine grænser af. Så spørgsmålet er bare; Hvad vil i have, at jeg skal lave af videoer? - Room tour, hauls, DIY? - Skriv det endelig! 

I løbet af denne uge vil jeg lave bloggens anden giveaway, som denne gang kommer til at bestå af et super sødt pink negle sæt, med en masse praktiske ting til at vedligeholde sine negle med, så følg med på bloggen! :-)

Hav en fantastisk aften 

5 kommentarer:

 1. Det vil jeg virkelig glæde mig til !
  Elsker at se videoer med haul ;)

  Fedt at der snart kommer en giveaway ! ;)

  Kig forbi og smid en kommentar :)
  Knus //notanordinarymind.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for at høre! :-)

   Jaa, så følg endelig med! :')

   Slet
 2. Fedt med en giveaway. :))

  Jeg forstår godt hele bøjle-selvtillids-situationen. Jeg havde også bøjle på i to år, og jeg græd hele den første aften. Jeg var så træt af det, jeg havde besluttet, at jeg ikke ville smile hele den tid jeg havde den på.. Hvilket jo er komplet umuligt at holde - heldigvis! For det med bøjle er slet ikke så slemt, og jeg er sikker på, du ser smuk ud med din. Min bøjle blev ligesom en del af mig, så det var en smule trist (jeg ved det, nogle vil mene jeg er sindsyg;))da jeg fik den af - men selvfølgelig også omfg zcxz"#!!?cxvz!!halleluja fantastisk. :)

  Hvor længe skal du have din bøjle på endnu? (cirka:))

  Jeg glæder mig til en video, men har desværre ingen gode video idéer...

  http://resofikka.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg glad for at høre! :-)

   Tusinde tak for de søde ord Rebekka, det er virkelig rart at læse sådan nogle ting, når man sidder i sådan en øv situation. Der er rigtig mange, der slet ik' kan forstå os, der sidder med de følelser efter man har fået bøjle på, fordi de ikke selv har prøvet det - det er virkelig det værste shit! (undskyld mit sporg) Så er glad for at du forstår mig hundrede procent, & det er klart, når du selv har stået i situationen. Selvfølgelig er det træls nu, men når den engang kommer af, bliver jeg rigtig glad for resultatet, det ved jeg!

   I onsdags har jeg haft den på i præcis et år, så skal ca. have den på et år mere. :).

   Det helt iorden, hihi! :-)

   Slet
 3. I have a project that I am just now working on, and I am sure this will help me a lot and I have been looking for such information since from few days, Thanks!
  ****vegetable pizza recipe*****
  ****Fact About Cancer****

  SvarSlet