6.3.13

Pictures i've taken - naturfotograf - my creative side

Hello
Som man kunne læse i mit første indlæg, så kunne jeg virkelig godt tænke mig at blive en slags naturfotograf, når jeg bliver ældre. Så jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg beskrev, hvor jeg har min inspiration fra at tage billeder, & vise nogle af de billeder jeg har taget igennem tiden.

Hvor får jeg min inspiration fra at tage billeder?
Min inspiration ved at tage billeder, har jeg fået fra min onkel, som også er en slags "naturfotograf" i sin fritid. Den ene af gangene da han var på besøg hjemme ved os, havde han sit kæmpe Canon kamera med, & det var vidst det man kalder for kærlighed ved første blik. Han fortalte mig lidt om, hvad han tog billeder af, & at han var medlem i en fotogruppe, som jeg syntes var virkelig interessant at høre på.
Jeg fik lov til at prøve hans kamera, & efter jeg havde taget to-tre billeder, var jeg fuldstændig solgt! -

Jeg besluttede mig for at det & tage billeder, var noget, jeg ville prøve af, men nu manglede jeg jo bare et kamera. I starten havde jeg et lille Nikon kamera, som jeg var glad for på daværende tidspunkt, men det tog ikke de skarpeste billeder, så var begyndt at kigge lidt rundt efter et nyt & bedre et.
Efter min konfirmation ( Maj 2012 ) investerede jeg så i et lidt bedre kamera ( Olympus sp 800uz ), som jeg er blevet utrolig glad for. Det tager noget skarpere billeder & kan zoome en del mere, men jeg er slet ikke færdig her! For allerede nu er jeg begyndt at spare op til et endnu bedre kamera, & har tænkt mig at gå i min onkels fodspor; jeg vil være naturfotograf!
Her er nogle af de billeder jeg har taget (de fleste er fra i sommers)
Hvad synes du om indlægget/billederne? :-)

4 kommentarer:

 1. Virkelig smukke billeder :)

  Kig forbi og smid en kommentar :)
  //notanordinarymind.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Tusinde tak skal du have :')

  Skal jeg nok (-:

  SvarSlet
 3. SÅ dygtig og kun 14. Wow! At tage gode billeder er meget svære end man tror. Man skal også have et godt øje for motivet, man skal kunne SE billedet for sig, før man egentlig ser motivet. Billedet 11, 14 og det sidst med svanerne rører mig især. Smukt!

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de søde ord! - Er rigtig glad for at få respons på noget som jeg godt kan lidt at lave! Endnu en gang, tusind tak!

  SvarSlet