14.3.13

My future and my dreams

Som sagt ville jeg lave et indlæg om min fremtidsplaner & mine drømme.
Har efterhånden nævnt et par gange, at jeg godt kunne tænke mig at blive kok, indretningsarkitekt eller makeup artist.
Men det jeg brænder aller mest for, er at blive kok. - Min inspiration har jeg fået fra min fantastiske far, som også selv er kok, så det er hans fodspor, som jeg kommer til at træde i. Det er en drøm, som jeg har haft, lige siden at jeg var otte år gammel, & det er en drøm, som jeg virkelig brænder for. "Man kan hvad man vil" - Det citat er virkelig noget, som jeg lever efter, & tror på (så længe det er realistiske ting) Har altid elsket at hjælpe min mor med at lave mad, & laver tit forskellige desserter til min familie, for at blive bedre til det som jeg virkelig brænder for at lave, samt elsker jeg bare at stå i et køkken, for der føler jeg mig hundrede procent hjemme!
- Så at blive kok er helt klart min plan A. & min store drøm.

Når jeg går ud af folkeskolen, har jeg besluttet mig for at tage 10. klasse, da jeg gerne vil have en HF, & det kræver, at man har gået i 10. klasse. Grunden til at jeg vælger at tage en HF, er hvis jeg nu kommer til at "fortryde", at jeg gerne vil være kok, (hvilket jeg ikke tror) så har jeg lidt flere "døre" at kan vælge imellem, når jeg skal vælge min uddannelse. - Så jeg snupper to år på HF, og derefter skal jeg så på teknisk skole, hvor jeg går igang med min kokke-uddannelse.

Glæder mig rigtig meget til at komme igang med det hele, os selvom jeg ved, at det bliver hårdt, da det er en hård branche jeg går ind i, men jeg er en tøs med gå-på-mod, & som elsker lidt spænding i livet, & altid har krudt i røven ;-)

1 kommentar: